-lite galet-

Ja lite galet får jag nog säga att det är.... Vi (jag och två härliga väninnor och två små söta barn) ska resa till Karlstad imorgon på stämpelmässan som är där! Tja det tar väl så där tre timmar att köra men vi är ju tre stycken som har körkort och lite fika på vägen så är det ju inga problem. Jag har ju åkt vägen ett antal gånger innan då min syster bor där. Lyckligt lottad som jag är så är ju min syster på mässan också så då får jag ju träffa henne.
Kul ska det bli!

Ett litet julkort kan jag visa... måste nu bestämma mig fö om jag ska vara med på julmarknaden eller inte! Jag har ju inget att förlora bara jag hinner göra lite mera julkort. Så jag tror jag kör man måste ju prova och korten säljer det vet jag.

103179-51

Glöm inte att ställa om till vintertid inatt...
Japp inte riktigt sovdax ännu, men snart hej svejs. (kl är ju bara 22,39!)

-hemlighet-

Jag har en hemlighet som jag inte kan tala om.... Lugn ni får snart veta om några dagar kanske!
Jag är en glad tjej just nu, lycklig.
På tal om lycklig så var en arbetskamrat här och pysslade med mig i tisdags. En mycket lovande kortmakare, gjorde jättefina kort! Ja till saken hör att hon var intresserad att åka till Karlstad på mässan med mig! JIPPI....  jag får åka på
mässa, synd bara att jag inte har den där miljonen som man skulle ha i plånboken! Men det ska bli kul. Se om jag kan locka med någon mer????

Tja ett litet senapsgult papper hade jag som låg och skräpade och det blev ett kort !

103179-50

God natt, 23,35 och jag har en hemlighet......

-snart är det jul igen-

Ja helgen har barat rusat iväg, vi har gått elljuspåret för första gången här i Bottnaryd. Ja vi har bara bott här i ett år och man kan ju inte hinna med allt första året!

Blev ju så glad när brevbäraren knackade på dörren, där stod hon med ett fykantigt paket!!! JAAA min två små julstämplar från Penny Black. Naggande söta är de. Jag kommer att göra julkort i ett mindre format i år bara för att jag har ett gäng plastfickor som jag vill göra åt. Dessa små stämplarna passade ju alldeles utmärkt till de formatet (9x13cm).
Två stämplar fyra kort och lite små små detaljer som jag liftat från andra kortmakare....För er som känner er träffade vill jag säga TACK!


103179-49

103179-48

103179-47

103179-46

Ja klockan sprang iväg idag med 23,53 stannade den så Hej o God Natt!

-hjälpreda-

Jag är så glad äver våran lilla tjej, hon vill så gärna hjälpa mig att pyssla. Jag brukar bara greja när hon sover på kvällarna.  Jag har börjat med mina ATC till swappen med England på forumet i Annas scrapbooking. Det var ganska kul att göra ATC de blir som små konstverk, de ska gå i gult och orange.

103179-45

-"Men mamma jag vet hur den där skärmaskinen fungerar"

Återigen har klockan tickat på för fort så jag får väl ta och gå och lägga mig nu - imorgon ska jag och Märta till Öppna förskolan. Där ska jag få en ansiktsbehandling mmmmmm det behövs (tror jag).
Sov gott !

-två kort-

Ja nu har klockan slagit 00,10 och min man Jonas har precis kommit hem från arbetet. Märta sover så sött. Jag har gjort två kort till min "samling". Men de försvinner nog snart till någon.....
Jag känner att jag har fastnat i något mönster, behöver inspiration för att göra något nytt. Hoppas inspirationen kommer och knackar på dörren imorgon.  Måste göra en hel del julkort och det känns som det skulle vara trevligt med lite nya julmotiv. Julpapprena som jag beställde från
ScrapAddicted hade tagit slut...... så synd, men det kommer ett paket med andra papper istället :)

103179-41


103179-40

Nä dax att sova dagen har tagit slut och det har blivit natten. God natt.

-hipp hipp hurra-

Hipp hipp HURRA för min syster som fyller år idag!!!!! Hon är den bästa syster man kan ha trallalallalaa. Detta kort hoppas jag att ligger i hennes postlåda idag när hon kommer hem från jobbet!!! Jag har gjort det speciellt för henne. Ja kortet är från mig Jonas och Märta, undra bara vilken av kossorna som ska föreställa Jonas????? Jag tror han är den med örhängena...

103179-39


-å hej ¨å hå å hej-

Jonas kom hem i fredags och hade varit i affären och köpt en gunga till Märta. En röd gunga, så på lördagen var vi tvugna att provgunga. Hon tyckte det var jättekul och  det är ju bra att hon håller i sig. Hon skrattade hela tiden, det är så underbart att höra hennes skratt!!
Visst ser hon lycklig ut.

103179-37

Denna bild är från tipspromenaden i söndags, tidiga som vi var blev vi först ut i spåret!! Jag hade nog inte ett rätt men Märta har nog alla rätt!!!!

103179-38


-VIXEN vill haaaaaaa dig....-

Bara för att ingen ska börja undra vem Vixen är så känner jag att jag måste börja med detta!! Det är en sak ingen människa! Mitt QK alfabet Oliwia behöver ju en vän i pärmen och så tycker jag att mina kort behöver en ny stil nämligen Vixen. Det står ju nästan skrivet Theresia här nedanför. (ivargefall om man kastar om bokstäverna!!) HiHihIhiHiiiii
Jag kan ju tänka mig typsnitten Katie, Abigail eller Studio också.. Gärna classic, Mini och skinni mini!

103179-33

Sen kommer ett kort som jag gjort....
103179-35

 

-lite av allt-

Visst ser det skönt ut. Våran lilla Märta börjar bli stora damen nu, det är inte lång tid kvar till hon kryper. Hon vill ju så gärna ta sig fram men det går inte så bra ännu, men snart går det.

103179-30

Hon kan ju springa när hon sitter i gåstolen som vi fått låna av hennes kusiner Isak och Axel. Den tycker hon är så kul, men hon saknar ju motorerna..... Det var ju lättare får då behövde man ju inte använda benen!

103179-31

Och till sist så här en lördag natt ett litet kort som jag nu får lägga upp här! Jag gjorde det för en tävling på
Scrappiz. Temat var lycka, ja det gick inte så bra denna gången. Men jag är lycklig ändå!!!!
103179-32

Sov gott och God natt......

-jo visst var det fint-

Ja för den som spanat in detta julkort är det bara att glömma det!
Ja det var ett fint julkort ända tills jag fick för mig att 3d lacka kulorna.... ja, jag skruvade upp hela korken och ut flög det 3d lack över hela kortet!!!!! 
öäöäöäqöåerölqäföädfgspdhksälfkgföhotrhkölgkökjfotpräokhlfödlkhopätrknh det var ungefär så jag lät. 

Tur att jag hann och scanna in det innan olyckan var framme. 

103179-29


-härliga penny black-

Ja kan inte låta bli detta stämpelföretag..... De är ju så underbart söta. Skulle kunna titta på dom i evighet.. Men jag är ju lyckligt lottad som väntar på mitt pris från Poppes stämplar, två charmiga stämplar. Snart dimper de ner i min brevlåda.
 
Här har jag gjort två kort med samma motiv båda i rosa men ack så olika ändå. Bi stämpeln är från 
Inky Wings motivstämplar.

Nä nu är klockan alldeles för mycket, exakt 00.00 så jag säger God Natt o Sov Gott!!!


 
103179-28


103179-27