Å vad kul det var!

Ett litet beställningskort var det här... Det var ett tag sedan jag satt vid mitt skrivbord och gjorde kort nu, nästan så att jag fick damma av allt hihihi. Men vad kul det var, kanske jag fick lite mersmak nu när det är lite dåligt väder inte direkt något uteväder nu när regnet bara öser der...

Idag har jag köpt mina första leggings, så sköna de var.  Jag tycker ju att kläder ska vara bekväma och användbara och helst inte kosta en massa.  Jag tror jag kommer att använda dem mycket i sommar!

Imorgon ska jag och Märta till stadsparken med Öppna förskolan, det ska bli trevligt med en liten utflykt!

image171

Ha det bra och nu ska jag göra mig något nyttigt att äta! Klockan har precis slagit 19,18. Hej...

-trädgårdsliv-

Det var ett tag sedan...

Våren är här, det är ju så underbart. Tänk det finns inget bättre än att få sätta på sig arbetskläderna och gå ut och gräva och greja i trädgården! Jag har så många projekt på gång, och jag njuter av alla stunder då jag kan påta ute i trädgården! Så har jag ju jobbat några veckor och så ser man ju alla fina buskar , träd, perenner och sommarblommor som kommer in... Man vill ju ha allt.... men så funkar det ju inte riktigt i verkligheten.
Men jag har ju en god vänn som har försett mig med nästan allt jag kan önska mig, många små godsaker har jag fått, TACK för jag vet att du läser detta... Många små perenner har jag fått!

Därav har det inte blivit så mycket annat, jag har inte gjort ett enda kort. Men snart måste jag göra ett till en god vän som snart fyller 50år...

Så det enda jag kan visa är våran lilla söta Märta som snart är trött på all fotografering.

image170

Ja klockan är nu 22,43 så ha en trevlig helg!