-canvastavlor-

Hur var det nu man gjorde.... det tog en stund att komma ihåg hur man gör när man bloggar. Men nu så ser det ut att fungera. Har jag kommit så här långt så borde det bli ett ett inlägg per år ivargefall...

Jag lever och har fullt upp, men ibland så får jag fart och gör en massa roligt pyssel. Men när det kommer att sätta sig för att lägga in bilder på bloggen så finns oftast inte den tiden... undra vart den tog vägen.

Inatt var en underbar natt, jag sov och sov och vaknade halv åtta ensam på min sida av sängen! Selma har inte haft så god nattsömn på länge, hon har varit vaken ganska mycket nattetid och det tär på min nattsömn och mitt humör. Jag vaknade som en ny människa idag!
Barnen har varit hos mormor och morfar. Jag behövde verkligen få lite egentid och det har jag haft, så underbart. Men snart ska vi fara för att hämta våra små prinsessor.

Vad jag har pysslat med i ett år det är mycket men knappt några kort. Jag har virkat, stickat, gjutit i cement, odlat grönsaker, gjort mobiler, gjutit rabarberblad, tapetserat, pysslat med barnen, målat hagar med barnen, stämplat i lera, nåltovat gjort en fasligt massa canvastavlor. Jag har gjort allt som kommit i min väg, mina händer vill mycket men det är inte alltid det finns tid för allt... men en vacker dag så..

Här kommer några canvastavlor som jag gjort.Jag har fler på lager men jag spar det till nästa år.... ha en underbar dag!