-brist på fantasi-

Jag åkte ju iväg till min vännina Cathrin som bor utanför Gränna i tisdags. Vi skulle ju pyssla en hel dag... Ja den hela dagen gick väldigt fort! Detta halvfärdiga kort var vad jag hann att göra! Men kul hade vi ju.... pratade en hel del, åt väldigt god mat. Som vanligt velade jag en hel del innan jag kunde bestämma mig vad jag skulle göra.
Sen hjälpte jag henne att starta en blogg.. titta in till
Cathrin

Ja jag har tittat på kortet nu några kvällar och kommer inte på något att skriva.... jag testade...

Njut av din dag...

Men det blev lite för långt...   HJÄLP!!! Någon som har något förslag???? Tänkte att texten skulle stå ovanför motivet och jag vill stansa ut det med Katie skinnimini.

image164

Ikväll är det en viktig dag... heja HV71 och Färjestad. Kom igen nu och vinn!! Ja klockan är nu 19,45....

-imorgon, en pysslig dag-

Å vad jag längtar tills i morgon, då ska jag åka till.... skogen utanför Gränna! Jag har en vän där som har fastnat i stämpelträsket! Nä jag har inte dragit med henne i denna "hobby"..... hihihih. 
Vi ska ha en pysseldag tillsammans och det ska bli så kul! Vi skulle ha träffats förra veckan men då var ju lilla Märta dålig så vi tar det imorgon istället.

Ja jag har fortfarande några babykort kvar att göra, men här kommer ett.

image163

Okej nu är ju klockan snart 20,00 måste bänka mig framför TV´n. För jag tror att CSI har börjat, nej fel hade jag det börjar ju inte förän kl 21,00!

-lilla lilla Märta-

Vi har haft en vecka med många upp och nergångar...

Märta har haft magsjuka, som alldrig gav sig. Vi har haft kontakt med BVC och Barnakuten varje dag, vi har fått råd och åter råd... men inget hjälper. Allt kom upp! En sked saft kom upp.. vätskeersättningen kom upp... Ibland kändes det som om hon var på bättringsvägar då hon fick behålla dryckerna som hon druckit  och hon kändes lite piggare, men så kräktes hon. Hon gick ner 850g på fem dagar.
Efter sex dagar blev hon inlagd på sjukhuset där blev vi isolerade i ett rum och Märta fick dropp. Vi fick stanna över natten och på morgonen kändes det så bra när hon började att prata. Hon fick välling i tre omgångar och inget kom upp. Nu började vi att känna igen den glada tjej vi brukar att se igen!

Tänk att dropp kan göra så mycket - det har gått en dag sen vi kom hem från sjukhuset och hon har ätit, druckit och lekt hela dagen. Jag går med ett stort leende i mig hela tiden, det är så skönt att hon är frisk.

image157

Ja det har ju inte  blivit någon tid för pyssel för mig denna veckan så här kommer ett gammalt kort som jag gjorde till en utmaning på scrappiz för ett halvår sedan. Jag tycker om kortet och har inte haft mod att sälja det till någon ännu... men vem vet!

image158

Klockan är inte så mycket men den har slagit 19,10 jallefall... Tack

-lite mera färg-

Ja jag såg ju ett sådant fint kort på Malins blogg, kunde inte motstå att göra ett kort med starkare färger! Så här blev det..
Jag ser vissa likheter just nu med mina kort som tillverkas, men jag är väl inne i en sådan period - varför ändra ett bra upplägg?

Ja snart börjar den stora melodifestivalen, så spännande! Jag har bunkrat upp med lite smått och gott...

image156

Heja heja på alla artister.... Klockan är 19,06! Hej svejs för ikväll..

-några beställningskort-

Ja dagarna går i rasande fart förbi, redan fredag imorgon! Idag har jag och Märta varit på ÖF där var det en mager skara barn idag... endast fem barn och tre vuxna.  

I går eftermiddag/kväll hade jag en vännina och hennes kompis här, vi hade en liten kort kväll... Jag hoppas att de hade trevligt. Många fina kort gjorde de! Jag hoppas att de fick mersmak av att göra egna kort. (Vem får inte det?)

Här är tre kort som jag gjort på beställning!

image153

image154

image155

Klockan är inte vidare mycket nu heller bara 18,47!

-dattad-

Jag har blivit "dattad"av Lilo och Marit och antar att jag inte kommer undan....

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till
slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1) Rör inte min NAVEL den är min...

2) Jag sover med strumpor på då blir det varmt och skönt om fötterna...

3) Jag arbetar i blomsteraffär men låter min man sköta blommorna hemma... (han gör det ju så bra)

4) Ibland läser jag slutet av boken bara för att inte behöva panikläsa boken för att få veta hur den slutar... (det blev en konstig mening)

5) Jag tycker inte om ketchup eller senap...

6) Jag har väldigt svårt att bestämma mig - kan vela länge länge....

Nu dattar jag vidare till alla som vill..... så just DU som läser detta borde ju skriva ner 6 saker om dig själv!

Ja jag kan inte säga god natt nu för kl är ju bara 12,30 på dagen.... Nu är jag ju mamma ledig igen....

Dt kort för Poppes stämplar

Ja det har varit ett tag sen jag uppdaterade min blogg... dagarna har rusat förbi i ett hela tiden. Jag har varit på min första scrap och stämpelträff i Karlstad Vänerträffen. Det var hur kul som helst mina alster därifrån kommer jag att lägga in här med...snart!

Jag och min dotter har fyllt år (jag räknar inte åren längre) men Märta fyllde ett år!

Här kommer lite kort som jag gjort till Poppes stämplar.

image149

image150

image151

image152