-lite av varje-

Det här kortet gjorde jag till stämpelstafettens utmaning nr 7, jag har använt mig av 5 st stämplar på mitt kort. Alla i laget fick välja mellan 1-5 stämplar. Och mig spelade det inte så stor roll hur mång jag skulle ha, så lotten föll på 5 st stämplar.
Jag är nöjd med kortet det är ett glatt kort tycker jag!
image206

En arbetskamrat till mig beställde ett Grattis kort till en vän som fyllde 30 år, han skulle få en bastukamin däför står det Sauna på kortet. Jag måste ju tacka
Anita för det uppstämplade huset, det är GULD värd att ha vänner som dig! Tack!
image207

Jag har arbetat hela helgen så det har inte hänt så mycket annat! Nu är klockan 21,53 och jag tackar för idag! Tack och hej!

-något nytt-

Ja för ett tag sedan var min syster VeronikaP på besök hos mig, vi pysslade på kvällarna när barnen äntligen hade somnat. Då fick jag lära mig att "torrchalka". Man stämplar med en Versa Mark Watermark stämpeldyna, sedan tar man en sådan liten pom pom boll på en krokodiltång och duttar lite färg på av lite torrchalks, som man färglägger motivet man stämplat.
Jag är ingen hejare på att förklara men här är ett av korten som jag nu gjort med den fägläggningen. Kortet gjorde jag till en utmaning på stämpelstafetten, där man skulle använda alternativa färger...
image204

Sedan har vi mitt bidrag till glitter utmaningen... det glittrar väldans i hela huset..
image205

Å vet ni vad vårat lag leder tävlingen... HEJA BläckArmy - VI pallar stämpeltrycket! Nu säger jag tack och adjö för idag, tack för en liten komentar det är så kul att se vem som varit inne här. Klockan har nu passerat 22,24 så God Natt.

-å jag vann en utmaning-

Vad glad jag blev!!! Jag vann nämligen en gren på stämpelstafetten nämligen utmaning nr 4.
Utmaningen var att göra ett kort efter denna skiss. Man fick inte ändra på något utan det skulle vara exakt efter skissen.
Jag kunde inte låta bli att slå en knut på mitt band, tyckte att det såg lite roligare ut. Skissen finns under mitt kort.

               image203

               image202

Jag har fått jättefina stämplar från Poppes, som jag nu ska börja med. De är såååå fina! Nu ska jag fortsätta att måla så Tack för titten och för kommentaren. Klockan är nu 21,38 så hej.


-stämpelstafetten-07-

Jag, Cathrin och hennes väninna Anita åkte på Jingel jangel mässan i Göteborg i söndags. SÅ lugnt och skönt det var, ingen trängsel undra vart allt folk var eller hade det varit rusning på lördagen?
Jag köpte in lite material till min Julkortskurs som jag ska ha nu i november. Så mer än så blev det inte, jo lite papper från Dekorera mera. Deras egna papper är ju så underbart fina!
 
Ja när man minst anar det så träffar jag på en barndomsvän Malin och Ulrica som jag tränade gymnastik ihop med. Så paff man kan bli. Men så kul det var att träffas och ännu roligare att ni håller på med kortmakeri! Det är en underbar hobby!  Jag måste ju säga ett stort GRATTIS till dig Ulrica för visst var det du som van julpynts tävlingen! Hmm undra vad du fick? Något stort var det!

Ja nu är två deltävlingar klara i Stämpelstafetten på stämpelsnack! Så nu är det tillåtet att visa korten. 

image200
Här är mitt kort till den monokromatiska tävlingen och där hade jag färgen röd! (Man fick måla stämplade motiv med andra färger, inser att det var lite mycket grönt).

image201
Här är mitt bidrag till en skisstävling där jag även skulle ha med 5st brads.

Tack för titten och komentaren, nu börjar Desperate houswifes och det kan man ju inte missa. Klockan är 21,00!

-stämpelstafetten-07 pågår för fullt-

Först ett DT kort för Poppes stämplar! Med en underbar Penny BLack stämpel som heter Hedgehog Bouquet.

image198

Sen har röstningarna börjat för fullt på stämpelstafetten. Det är så kul men man hinner inte mycket annat! Jag tänker så det knakar hela tiden. Nu är det ett kort med glitter och glamour som cirkulerar i mitt huvud.

Helgen ska jag tillbringa med min dotter och min man, hoppas att snön ligger kvar imogon. På söndag ska vi åka på Jingel Jangel mässan. 

Nu är jag trött så detta blev ett konstigt inlägg men men  så är det ibland. Klockan är ju 23,49 och jag säger natti natti! 

-stämpelstafetten-07-

Japp nu har den dragit igång på allvar, på stämpelsnacks forum!

Alla som deltar har blivit indelade i lag om fem, jag har kommit tillsammans med Hattifnatt, MiseryWitch, Marja och Ulrica_h. Vårt super lag heter Bläck Army - Vi pallar stämpeltrycket!

                                                                 image195

Så nu under hela november månad kommer vi att utföra olika deltävlingar! Den första har redan börjat och det är att göra ett monokromatiskt kort.
Jag har gjort ett i färgen rött, har precis blivit klar med mitt kort! Men det får jag visa vid ett senare tillfälle.

Istället kan jag visa två nästan identiska kort som legat här ett tag. Jag har blivit lite fundersam när det gäller Penny Blacks igelkottar. Jag har alltid målat dem bruna, sen slog det mig att de faktsikt är grå på själva stämpeln.

Så vilken är "finast" en grå kotte eller den bruna. Jag står nog fast vid den bruna..
image196

image197

Om ni orkade läsa ända hit, det blev visst mycket text idag. Ja nu är det lite tv sen är det natti natti, klockan är nu 22,12 så Tack och Hej! Theresia