-pulka hela dagen -

Här är mitt kort som jag gjorde till en tävling på Hildas rum, jag blev så nöjd med detta underbara kort. Man skulle lifta en LO, jag tyckte det var en kul utmaning. Gillar dessa papper sååå mycket! De är köpta på Hildas rum! Rosa och rött tillsammans är ju så läckert och småmönstrat gillar jag ju med!

image288


PULKA, Ja det är väl våran dag i stort... Vi har åkt pulka (eller som Märta säger puckla) nästan hela dagen, det har varit strålande väder! Så mysigt vi har haft det.
På förmiddagen var Jonas med och efter maten när Jonas bärjade jobba ringde jag en vännina som tog med sig sina barn. Så frisk luft har vi fått idag!!

image287

Nu på kvällen rinde några underbara vänner till oss och frågade om de fick komma och bjuda oss på våfflor! Det tackar man ju inte nej till! Så gott det var!! Jonas hade en väl timad rast precis här hemma! Tack snälla för denna trevliga överaskning och Märta somnade... efter ett tag!

Nu ska jag snart titta lite på TV sen är det nog sängen som väntar för mig!! Klockan slår just nu 20,48 och det har varit en underbar dag!
Tack för att ni tittar in på min sida och om ni känner för det lämna gärna ett litet spår, det är så kul att läsa vem som kikat in här!

-GLAD PÅSK-

Jag vill önska Er alla en riktigt GLAD PÅSK! Jag jobbar några dagar i helgen men det gör mig inte så mycket, lite extra pengar behövs alltid...

När jag kom hem från jobbet i onsdags kväll så stog det en liten påse på bordet i köket med Märtas första egentillverkat påskpynt. De hade haft lite påsk pyssel på dagis och jag blev nästan lite tårögd när jag såg hennes underbara kyckling hon hade gjort!

Visst är den söt...

image284
Här är den framifrån..

image285
Ja och här kommer en bild snett bakifrån!


image286
Sen kommer ett kort till med min favorit stämpel från Inkadinkado, och den finns hos Poppes Stämplar!

Nu sitter jag här och gör ett kort till en tävling som
Hildas rum ordnar, häng på... det är ju en dag kvar!

Nu är det ju bara en vecka kvar till Nordiska stämpel och scrapmässan i Göteborg, å det ska ju bli så kul! Vi åker ju i en full bil härifrån jönköping! Lääängtar...

Ha en riktigt trevlig Påsk! Theresia

-uppskattning-

Ja jag har ju varit hos en tandläkare två gånger nu i vår, min tandläkare är en jättetrevlig och duktig tjej!!! Så jag tänkte skicka detta kort för att visa min uppskattning! Man blir ju själv så GLAD när kunderna tycker att man gjort en sådan fin bukett!

image282

Jag har jobbat hela helgen och i söndags gick det halva dagen och jag kunde inte släppa varför jag hade så ONT i mitt ben... Tja efter halva dagen kom jag då på att det var träningsverk efter bowlingen!!!
Vi hade en supertrevlig kväll med jobbet, bowlingen var riktigt roligt. Maten vi åt var supergod men musiken var alldeles för högt enligt mig eller så är det jag som börjar att bli gammal...



image283

Här är ett kort som jag är lite sen med, det är Mars månads utmaning som vi i Poppes Designteam har. Denna månad är det Carina som står för utmaningen. Hon har skickat alla två olika stämpelmotiv, ett mönstrat papper och lite dekorationer. Vi skulle använda oss av ett motiv och två av de andra sakerna.
Jag har använt mig utav bandet, mönsterpappret och blommorna. Stämpeln kommer från Inkadinkados set Fanciful Flowers.

Ha en trevlig kväll, imorgon ska jag jobba lite extra då vi har mycket att förbereda inför påsken! Men just nu är det riktigt rolig att jobba! Hoppas bara att det är lite bättre väglag än det var idag när jag körde in - snööö kaos!

Tack för just Du tittade in! Klockan är nu 20,50 så hej för denna gången!

-önskar er alla en trevlig helg-

Här sitter jag, Märta sover och Jonas har åkt till jobbet!
Lugnt och skönt är det, jag har på TV lite i bakgrunden bara för att det inte ska vara helt tyst...
Jag har inte så mycket att skriva om, men jag skulle villja önska ER ALLA en trevlig helg!

Själv ska jag jobba hela helgen igen men just nu är det roligt att jobba! Jag jobbar in denna helgen för att jag ska kunna vara ledig den 29 mars då vi ska åka på Nordiska stämpel och scrappmässan i Göteborg! Jag längtar så och det ska bli så roligt!
Ska du på mässan på Lördagen??? Kul att veta vilka som ska dit...


Här är ett kort som jag gjorde för ett tag sedan..

image279


Sen måste jag visa ett jättegammalt kort som jag gjorde alldeles i början, det är många år sedan. Men nu hittade jag det och jag tycker faktiskt att det är ganska läckert utan stämplar...
image281

Imorgon lördag ska vi gå och bowla med mitt jobb. Vi ska även äta "julbord", vi hade ganska fullt upp i julveckorna på jobbet så vi stod över julbordet för att istållet gå ut och äta nu.. Så imorgon ska vi ut och ha en riktigt trevlig helg!!
God mat och trevligt sällskap, vi är ett riktigt bra gäng.

Det var allt för idag! Tack för att ni tittade in idag!
Ha nu en trevlig helg, Kram Theresia

-en omgång till med Dt-kort-

Å idag har jag varit ledig! Vi (jag och Märta) har haft en trevlig dag. Först var vi på ett besök in till Jönköping då jag skulle till tandläkaren, jag har en sån superhärlig tandläkare. Så jag ska överaska henne med ett kort i dagarna. Det var ett litet mini hål som endast tog 10minuter att laga, men det gjorde ett stort hål i min plånbok ändå!

Sen har vi varit ute lite och "dungat" som Märta säger, alltså gungat! Det är nog hennes passion just nu!

Jag längtar så till lördagen den 29 mars då vi ska åka på Mässan i göteborg - det ska bli så kul. LÄNGTAR!!!



Ja här kommer en uppladdning till med kort som jag gjort för
Poppes stämplar!

image275
Denna lilla kanin kommer från Penny Black och heter "Eggceedingly happy!" Textstämplen kommer från Poppes egna stämpel kollektion. Gillar den mer och mer för varje kort jag gör...



image277
Ja jag vänjer mig och tycker nog denna House Mouse stämpeln är ganska söt! Väldigt användbar då den är lite påskinpirerande och lite vårig...Den heter "Feed and Seed" Visst behöver man inte ha någon text till alla korten, ibland är det rent och snyggt utan!


image278
Fortfarande min favorit, älskar denna lilla höna.... Den kommer från Inkadinkadoo!


Jag glämde i förra inlägget att skriva vilka stämplar jag använt, några undrade... Stämpeln på framsidan Musen i muffinsen kommer från Whopper Snapper Design så även musin inuti på bokhögen, däremot är det Magnolias bokhög jag använt mig utav!

Nu är klockan 20,01 och jag har två kort att göra ikväll så det är dax att börja!
Tack för att ni tittade in och jag tittar ju alltid tillbaka bara jag ser vem du är! Hej då och välkommen tillbaka! Kram!

-är så GLAD-

Jag VANN en kort/bokmärkes tävling på Stämpelgårdens blogg, en underbart rolig och inspirerande tävling! På deras blogg kan man också se alla andra superfina bidrag, jag förstår att det varit svårt för alla var verkligen superfina!!

Man skulle göra ett kort med ett tillhörande bokmärke, det fanns en kanonbra skiss hur man skulle vika sitt kort så att bokmärket kom inuti kortet. Kolla HÄR!

Jag som har kommit in i en färgglad period gjorde ett kort med mycket färg! Jag blev verkligen GLAD så tack alla ni som röstade på mitt kort, jag säger det igen vad vore livet utan vår hobby???

Här är mitt bidrag!

image273
Utsidan ser ut så här!


image274
Insidan ser ut så här, bokmärkes kanten är perforerad så att det är bara att riva ut bokmärket om man vill använda det!
Annars har det bara varit jobb hela dagen! Inte mycket nytt... Klockan är nu 19,27 och jag ska pyssla en liten stund, kanske ringa min syster och berätta om hon inte redan vet förståss!!!

Tack alla som är inne på min blogg det är så kul att läsa era komentarer... TACK!

-nya DT-kort-

Idag har jag varit hemma från jobbet för att jag inte mått så bra! Har haft riktig frossa och legat mest hela dagen ända tills Jonas och Märta kom hem.
Nu på kvällen känner jag mig piggare igen, hoppas att jag kan åka till jobbet imorgon då jag bara jobbar tills kl 16,00.

Jag har inte mycket att berätta...

Här är några DT-kort jag gjort till
Poppes stämlar, jag fick några nya stämplar förra veckan. Det är så roligt när man får nya motiv att arbeta med!

image270
Denna underbara lilla kanin kommer från Penny Black och heter "Eggceedingly happy!" Textstämplen kommer från Poppes egna stämpel kollektion.


image271
Ja jag är fortfarande lite tveksam till HouseMouse stämplarna men jag vänjer mig... Denna stämpeln tycker jag faktiskt är riktigt söt! Väldigt användbar då den är lite påskinpirerande och lite vårig...Den heter "Feed and Seed"


image272
Ja här kommer min favorit stämpel! Visst är den lilla hönan go, den är ju så bullig och söt! Den kommer från Inkadinkado!
Ja alla korten behöver ju inte vara överdekorerade, här är ett kort utan dekoration. Minst lika fint tycker jag!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen, där jag legat mest hela dagen...

-kalasbilder och inbjudningskort-

Helgen har bara susat förbi oss här i småland! På lördagen var jag och Märta inne i stan och uträttade lite ärenden, det känns som hela lördagen försvinner ibland när man åker in till stan! Det tar så mycket längre tid än man planerat.
Men på eftermiddagen gick vi en skogspromenad och skulle plocka lite videkissar till vår bordsdukning. Men varför växer de finaste mjukaste och bulligaste kissarna högst upp i toppen på träden???
Jonas böjde ner ett helt träd så jag kunde klippa av några grenar med sekatören! Okej jag erkänner att trädet inte var så väldans tjockt...

Eftersom vi fyllt år (jag och Märta) så hade vi en liten middagsbjudning på söndagen, jag älskar att duka vackert och anstränger mig gärna lite extra...

Här är inbjudningskorten som jag och Märta gjorde, Märta fick måla med fingerfärger och jag stansade dit Märta 2år. Vi hade så roligt när vi gjorde dem.
Visst är de fina!!!
image269

Här är min dukning som går i vårens tecken...
Jag har körsbärskvistar som slagit ut i stora gröna knoppar, videkvistar och lite björkris som stomme. Sen har jag tulpaner på lök och krokus på lök som blommande inslag. Ett transparent vitt sidenband drog jag över dekorationen.

image267

image268

Idag Måndag vill jag Hurra för min vän Cathrin som fyller år idag! Hipp hipp Hurra min vän och hoppas att du haft en underbar dag!!! Kram!!!

Tack för att du kikade in på min blogg och ha en trevlig kväll! Nu ska jag pyssla då Märta somnat och min man jobbar! Klockan är ju bara 19,23 så hej! Lämna gärna ett spår!