-något romantiskt-

Jag hittade en annan rolig utmaning på Stämpelgårdens blogg, ja det är mycket utmaningar men det är ju så kul ibland!
Man skulle göra något som man tycker är romantiskt... jättesvårt tycker jag. Men jag tycker min lilla ask är väldigt romantisk för att inte tala om innehållet hihihi. Ljus rosa färg med fyllda underbara blommor som gnistrar lite det är väl romantiskt för att inte tala om tyll. Blommorna har jag gjort själv, hittade en jättebra liten film hos TESA PRICKIFORMAR där hon visar hur man gör sådana här kaffefilters blommor, så kul att göra! Kanske man får asken vid ett fint dukat bord med en god middag.... vad vet jag..?

Här kommer en kavalkad av foton från min ask som jag tycket blev så söt!Idag har jag haft en fullspäckad dag, men en väldigt trevlig sådan! Har varit inne i stan och köpt hyllplan till Märtas nya rum, tråkigt värre var att det var ett fullt märke på den ena så den får vi byta imorgon.
Letar förbrilt efter knopppar till hennes garderobsdörrar ( Cathrin jag menar nu dörrknoppar hihihi).

Det är bra mycket roligare när man är många... jag är så glad över livet och tycker att allt är så roligt. Vi har så bra vänner som man kan hitta på spontana saker. Det behöver inte alltid vara så märkvärdigt, de enkla och de mest tokiga saker blir ju bara så roliga!

Ha en bra kväll Theresia

-liten-

Idag har jag varit hos tandläkaren och jag trallade när jag gick därifrån! Så skönt när man inte behöver gå dit igen föräns nästa år!

Nu ska vi ta en promenad till vårt mysiga bubblotek som Märta säger. Det är det minsta bibliotek som jag varit i, men för att vara så litet så har de mycket bra böcker! Jag är ju inne på att lyssna på ljudböcker, lyssnar väll på en i veckan. Har du en riktigt bra bok att rekomendera så låt mig veta!

Ett kort som jag gjort till en utmaning/tävling på
Scraplagrets blogg. Utmaningen gick ut på att använda: Prickar + Ränder + form skapad med något oscrappigt. Så här blev mitt bidrag, När Märta var liten så stämplade jag upp massor med fötter. Så det är Märtas fot!Ha det så bra så ses vi! Theresia

-ett "solkort"-

Idag har varit en underbar dag, så varmt och härligt. Jag har gjort lite av varje.... städat och gjort fint på altanen, rensat lite i landen, handlat, lekt och lagat mat.
Det är svårt att veta vad man ska ta på barnen eller vad man ska ta av dem kanske!

I helgen ska vi grilla sitter och planerar vad vi ska göra å det vattnas i munnen redan! Jag tycker ju om alla tillbehör så mycket sådant ska det vara, sen kan jag sitta och småäta länge!

Jag blev sugen på att vara med på StampARTIc´s utmaning som de har. De vill att man gör ett kort med inspirationen av ordet SOL.

Här kommer mitt bidrag, när jag tänker på sol så tänker jag sommar, gult, grönt gräs och getingar - flugor!Ett väldigt enkelt och sparsmakat kort men det är ju ett kort! Scanningen blev lite sned så är det ibland!

Ha en trevlig kväll!

Theresia

-underbara vår-

Tiden bara springer iväg, ibland är det svårt att hänga med! Jag tycker våren är så härlig, allt börjar vakna till liv efter en lång vinter. Nu skulle jag kunna stanna tiden lite för att få njuta av musöronen på björkarna, vitsipporna och allt som börjar att gro. Fåglarna som kvittrar utanför mitt fönster. FÖr att inte tala om alla människor som börjar att vakna till och vistas ute mera.

Jag har sått i mitt grönsaksland där det i år blir morötter, sallad, lök, persilja, dill, ruccola, spenat, rödbetor, ärtor, gurka o squosh
(hur stavas det då?) Har säkert glömt något... Jag tycker det är så skönt att bara gå ut och plocka lite i landet till salladen på sommrarna.

Här är en bild på mitt land för något år sedan:Igår var jag och flickorna hos
Cathrin, hon hade ju något som lockade Märta... sina kycklingar! Märta längtade efter kycklingarna hela vägen dit och när vi åkte hem längtade hon dit ännu mera. För Cathrin hade ju inte bara kycklingar utan hönor, tuppar, ägg, hund, katt och så en rolig Peter med....
Märta fick plocka några ägg som hon fick ta med sig hem. Gissa om hon var stolt när hon visade dem för Jonas när vi kom hem, hennes alldeles egna ägg!
-Snälla mamma kan vi inte åka till Cathrin igen.... sa Märta när vi pratade om vad vi gjort i dag!Jag var ju hos Hilda en dag och kunde inte motstå denna Theresia stämpeln... som gjord för mig! Älskar ju gulliga stämplar.


Så det var allt för denna gång!
Ha det bäst! Theresia