-något litet som blir större för varje dag-


Jag har fått en utmärkelse av min underbara syster VeronikaP.Denna utmärkelsen passar väldigt bra med det jag nu ska berätta...

Jag har ju varit väldigt frånvarande från allt med kortmakeri och pyssel heter. Man kan nog säga att jag sovit bort min lediga tid i snart fyra månader. Min lediga och vakna tid har jag ägnat åt min familj.
 Nu vill jag berätta vår hemlighet som jag inte kan dölja längre. Vi väntar tillökning i våran familj, Märta ska bli storasyster! Jag är GRAVID. Äntligen! Vi har kämpat och längtat länge men nu har vår önskan äntligen  blivit sann! Magen växer hela tiden och jag har redan en mage stor som en boll.

Jag har nu börjat att piggna till efter att jag börjat äta järntabletter då mitt blodvärde var väldigt lågt. Så idag har jag faktiskt gjort ett kort som jag ska visa någon dag.
När man har haft ett långt uppehåll och börjar att titta på de stämplar som man har så inser man att man bara skulle vilja ha lite nya och roliga motiv att jobba med... Men jag  ska ge mina gamla stämplar ett försök först!

Här är ett tidigt UL som vi gjorde i v.10!Tänk så liten drygt 3,5 cm men ändå så ser man ganska tydligt ben, armar och huvudet.

Många kramar Theresia

-snart februari-

Ja det var ett tag sedan jag satt här vid datorn... men nu måste jag ju få berätta en sak!
Jag och min syster
VeronikaP ska ju åka iväg på scrapkryssningen i februari, vi längtar så! Det ska bli så roligt att göra något ihop som vi tycker om!

Vill du läsa lite mera om resan eller om du vill vinna en biljett så läs mera här!  Arrangörer är Arkivet Papper och Design!Ååå vad jag längtar tills vi ska åka!

Nu ska jag kolla runt lite i alla bloggar se vad som pågår! Ha det bra Theresia