-husmusen Julianna-

Jag vill så gärna pyssla med något men har ingen inspiration att göra kort, så jag har virkat en mus till Märta. Jag har hittat mönstret hos Ulliga gulliga saker, hon hade en "virk a long" man virkade tillsammans på distans kan man säga. Jag var inte med då för jag såg det för sent. Men jag har virkat på här hemma för mig själv efter hennes mönster. Väskan har jag dock hittat på själv.
Märta har döpt den till Julianna... och hon är ca 14 cm lång.

Annars händer det inte så mycket här, dagarna går i ett och barnen växer. Lilla Selma blir snart fyra månader nu sitter hon här och lär sig att blogga.... medans Märta äter popcorn det är ju lördag idag!

Hoppas alla ni där ute har det bra, Theresia

-tiden springer iväg-

Ja här går vardagen i ett hela tiden, vi myser och myser hela tiden. Tiden går så fort alldeles för fort ibland! Vart tog sommaren vägen kan man undra ibland, nu har hösten kommit på riktigt. Det är riktigt kallt på mornarna när vi går till förskolan med Märta.

Här är ett kort som vi tog på Selma efter att hon blev av med sin skena (von rosenskena). På läkarkontrollen på BB så märkte läkarna att hennes höft inte hade fixerat sig eller han var inte riktigt säker så han tyckte att hon skulle ha en skena. Visst det var jättte jobbigt för man kom inte lilla Selma så näradet var alltid något i vägen, ammningen var också jobbig innan man kom på hur man skulle hålla henne. Men tur att det var på sommaren eftersom att hon inte kunde ha några byxor. Vi fick åka in till ortopedavdelningen på sjukhuset och bada henne en gång i veckan eftersom vi inte fick ta av skenan själva. Men sex veckor gick fort så här i efterhand och nu har man nästan glömt.
Vi ska röntga henne efter jul och då hoppas vi att höfterna ser bra ut!Ha det så bra kramar Theresia