jordgubbar i massor

Semester är underbart, vi tar dagen som den kommer! Alltså har vi inga stora planer att resa någonstans vilket känns väldigt härligt!

Igår åkte vi till en jordgubbsodling för att plocka lite bär. Jag och Jonas plockade och Märta åt nog mest hela tiden. Det var riktigt fina bär, så nu ska det kokas lite sylt. Det finns inget bättre än hemmagjord sylt mmmmm.När vi kom hem ville jag baka något me jordgubbar, vi skulle bort till våra goa vänner på kvällsmat och då ville jag ha med något till kaffet (som man säger även om man bara dricker te).
Jag valde länge mellan Jordgubbschesecakesmuffins och Jordgubbspaj. Jag gjorde muffisarna. Det var invecklat med flera olika smetar. Men resultatet blev mycket smarrigt. Men vet inte om jag gör om dem... Nu ska jag testa jordgubbspajen i stället!


En skål jordgubbar tog jag med mig när vi åkte bort. Skålen har jag fått utav min syster VeronikaP, hon har drejat den. VIsst är den vin med gubbarna i!


Ja sommar semester trädgården familjen mm mm tar mycket av min tid just nu, därav den otroligt dåliga uppdateringen just nu. Jag hoppas alla har det lika skönt som jag och jag önskar alla en skön semester!

Ha det... Theresia