-bröllop-


Jag fick ett litet beställningskort till ett bröllop, jag tycker det är svårt med bröllopskort då jag inte vill göra för "söta" kort. Egentligen har jag nog inte ens en enda bröllops stämpel.
Till bröllop ska det vara vackra kort tycker jag eller kanske man säger stiliga..? Ivagefall så liftade jag i hög grad ett kort som min syster VeronikaP gjorde i höstas.

Jag tog fram mina pärlor pch ståltråd och började att vira! Så här blev kortet!

image306


image307

Nu reser jag och lilla M till varmare breddgrader... nämligen till Karlstad, sola i karlstad! Hoppas det stämmer bara, det ska bli så roligt att träffa min syster ofch hennes familj. Det var alldels för länge sedan vi var där uppe.

Så är det så jag önksar Er alla en trevlig helg, kramar Theresia

-på mitt köksbord, en färdig LO och GULD till HV71-

Ja det är lördag och solen skiner på oss alla... på mig genom ett växthustak för det är min jobbarhelg. Men vad härligt det var att åka hem och det var ju fortfarande varmt när jag kom hem!

Mina föräldrar kom hem till oss ungefär samtidigt som jag kom hem från jobbet, de hade med sig en underbart söt utrags-säng till lilla M. Det är en träsäng, just nu är den mintgrön men jag ska måla den vit. Jag hoppas att hon kommer att tycka om den så småningom...

Efter vissa påhopp här hemma, på jobbet och på vissa bloggar måste jag ju visa mitt köksbord. Så här ser det inte ut idag för blommorna är vissna, Men vi har haft det så fint hela veckan då jag tog kortet i tisdags.
Den underbara ljusstaken har jag fått av min syster, tycker den är ljuvlig!
Vet också att hon som gjort ljusstaken har börjat att göra stämplar med de små gulliga fåren.
image305

Här kommer min LO nr4, lite dovare färger men jag gillar den mycket! Jag har gjort den efter en skiss som Scrapperiet hade i sin blogg.
image304

Sen måste jag ju få berätta om guld kvällen.... jag kom hem från jobbet igår fredag kl19,40. Som vanlig brukar jag kika till lilla M när hon sover problemet var att hon inte somnat och när hon såg mig i dörrhålet så blev hon väldigt mammig...
Jag och Jonas sa att hon får väl titta på hockeyn lite med oss, men i pausen mellan andra och tredje perioden så sa vi att hon får sova i våran säng och vi la oss jämte henne! Det skulle vi inte gjort, jag vaknade kl 00,30 på natten i mina kläder. Jag väkte Jonas som också hade kläder på sig och frågade om hockeyn var slut.... vad snurrig man blir! Så besvikna vi var att vi somnat i från allt, men jag fick höra en resume på jobbet hur tredje perioden och sudden varit.

Men det blev ju GULD och då är jag glad ändå, men hur kunde jag somna....???

Många kramar Theresia, njut av det fina vädret!!!

-grattis Axel-

Ja idag fyller Märtas kusin Axel 5år, så ett stort GRATTIS till dig Axel, hoppas din dag varit bra!

image303
Detta kort fick han på posten av oss idag, hans favoritfärg är just lila!

Nu ska jag bänka mig framför TV då nya avsnitt av Desperate housewifes börjar nu! Hoppas att det är lika härliga avsnitt som det brukar vara...  börjar nästan tycka att serien har hållt på lite för länge! Någon gång måste det ha ett slut tycker jag men jag ger det en chans!

Ha en trevlig kväll, kram Theresia! Klockan är nu 19,57 så hej svejs, blir glad för en kommentar!

-ett litet kort och HEJA HV71-

Imorgon ska jag skicka iväg detta kort till Stämpelgårdens butik, för ett tag sedan vann jag en tävling hos dem. Jag fick jättefina priser! Härliga dekorationer precis i min smak och denna söta lilla stämpeln! Jag vill nu bara skicka ett Tack för att visa att jag uppskattar min vinst!

image302

Hoppas solen skiner imorgon då jag är ledig! Lilla M vill ju så gärna "va lådan" alltså leka i sandlådan! Så det får bli en utedag imorgon.

Hmm Ska fota av mitt köksbord imorgon efter vissa påstötningar från några nära och kära som undrar hur det ser ut...

Kram och ha en trevlig dag, lämna gärna en kommentar för jag är ju så nyfiken av mig....
Klockan är nu 21,45!

Heja HV 71 som nu vann med 5-1 det är ju så bra för nu står det ju 2-2 i matcher, kan det bli mer spännande!!!

-tulpansäsongen snart slut-

Ja nu är det snart slut på tulpansäsongen.... så skönt! Vi har bundit tulpanbuketter på mitt jobb i stort sett varje dag sen jul och nu börjar de ta slut hos odlarna! Jag tycker mycket om tulpaner men den ska inte finnas året runt för då blir den inte så speciell som den är!

Här kommer en bild som jag tog på min sista tulpanbukett som jag köpte med mig hem förra veckan. Det var en underbart vacker ljus rosa/aprikos papegojtulpan! Underbart vacker när den slog ut, se och njut!
image300

image301
Här kommer ett kort som jag gjort, stämpeln kommer från Penny Black och finns att beställa hos
Poppes Stämplar.

Jag hoppas på fint vårväder till helgen, isåfall ska jag greja ute i trädgården. Plantera lite pärlhyacinter, tusenskönor och kanske en eller två penseér.
Nu ska jag ta och ringa till en barndomskompis hoppas hon är hemma!

Ha en trevlig dag och har ni sett snart har jag 20 000 besökare....
Kram Theresia

-min andra LO och ett litet kort-

Ja nu har jag gjort det för andra gången, skapat en LO! Jag blev verkligen nöjd med denna tyckte att det blev så fina färger ihop - en riktigt Theresia LO!
Tyckte att rubriken talade för sig tillsammans med fotografiet, så jag hade ingen journaling på denna LO.

image297

Ett litet kort jag gjorde en kväll...
image298

Ja idag har jag varit ledig som alltid på tisdagar, solen sken och vi har varit ute nästan hela dagen. På förmiddagen var jag och Märta ute och rensade lite i landen, hon var jätte duktig på att hjälpa mig. Det är så härligt att räfsa grenar och göra det fint!

Idag så kom mina föräldrar på besök och jag hade förberett en liten picknick väska med lite fika. Jonas (min man) slutade tidigt så när han kom hem gick vi alla på en skogspromenad.
Vi promenerade till Blåsippeberget som ligger här i närheten. Å det var så mysigt, solen sken lite granna bakom molnen och väl framme satte vi oss ner för att fika. Varför smakar det så gott att äta ute i naturen.
Blåsipporna blommade för fullt, det är ju så underbart så man skulle vilja sitta där i evigheter och bara titta!!
Tack för en jätte trevlig eftermiddag, vi hade det verkligen mysigt!
image299
Märta satte sig ner för att pusta ut när vi var på väg hem.
Frågan är nu vad hon tittar på... kan det vara morfar som har satt fast lavar på läppen så att han har en jätte mustasch??? Jag har det på bild men... den bilden sparar jag till familjen... hihihi

Tack för titten hoppas ni haft en lika underbar dag som jag!
Kram nu ska jag fortsätta med LO nr 3!
Kram Theresia

-det är äntligen vår i luften-

Ja nu kan man börja känna den underbara vårluften ute - det doftar vår!! Jag måste få visa några underbara bilder på min mörkröda julros.

Den fick jag på jobbet sista dagen innan jag gick hem för havandeskapspenning. Då var den nästan redo för soptunnan... Det är lite mer än två år sedan, det var vinter och nu ska jag inte alls ta åt mig äran för det var min man Jonas som tog hand om den och skötte om den tills våren kom då vi planterade ut den. Det är första året som den blommar nu!

Cathrin jag tittar varje dag efter en liten planta till dig, när det kommer får du en!

image296

image295



Sen måste jag visa min gräslök, inget märkvärdigt men visst ser det underbart grönt ut!
image293


På eftermiddagen idag åkte vi till våra goa vänner på Svansö och jag bakade i all hast Hallonmuffins med kardemumma som jag tog med mig. Kom på att jag glömt att ta kort på dem men som tur var det en stackare kvar på fatet. Goda var de... mmmmm.
image294

Jag har några kort på lager men det känns som detta får räcka för idag!

Märta ville INTE sova i sin säng idag!
-Sova mammas täng, maaaamas täng!
Jag orkade inte riktigt att börja bråka så vi la oss i min säng, hon somnade på 2 minuter!

Tack för att ni kikade in på min blogg, lämna gärna en komentar! Ha en trevlig lördag kväll, imorgon ska jag till Hildas rum för en pyssel eftermiddag!
Kram Theresia

-en liten LO-

Ja efter många frågetecken och om och men så har jag gjort en LO!! Hurra för mig själv... Jag fick ett ryck då jag såg att en underbart duktig scrappare Anzan hade en skiss på sin blogg! Det hela blev en väldig utmaning för mig. Jag vill ju så gärna börja scrappa ett album till Märta men får alldrig tummen ur om man nu säger så.

Lo´n skulle vara klar i går, jag skickade Jonas att framkalla några bilder och på kvällen satt jag nog till klockan var elva på kvällen innan jag kunde fota min fördiga LO.

Jag kanske inte riktigt tycker att den ser färdig ut, någon som har något förslag? Eller blev den lite färglös? Något saknas, men alla barn i början, det tar sig nog när jag gjort min 100 LO!!!

image289

image290

Mässan behöver jag nog inte orda så mycket om, mycket folk var det och jag träffade många roliga ansikten och missade många av er! Jag är ju så dåglig på att känna igen folk!

Jag shoppade loss i sällskap med min syster VeronikaP som kom med ett helt busslast ifrån Värmland. Vill ni se vad jag handlade kan ni ju gå in på min systers blogg och titta vad hon köpte....

Ungefär så här lät det:
- Jag tror jag tar en sådan här
- Men det gör nog jag med....

Jag hade med mig ett trevligt sällskap från Jönköping med nämligen Cathrin, Annika och Anitha. Tack för en trevlig tur och sällskap!

Nu ska jag snart titta på TV men jag önskar er en trevlig kväll! Om du har en liten stund över blir jag alltid lika glad för en kommentar! Hej!