Hejsan!!!

Ja värmen har satt sina spår... jag jobbade i helgen och vi har ju växthustak i butiken och det var sååå varmt och jag drack alldeles för lite! Så man kan säga att jag är väldigt seg!
Idag har jag ändå varit ledig och umgåtts med lilla Märta, vi åkte in till stan för att hälsa på en vännina till mig som är väldigt höggravid, det var väldigt kul att äntligen träffa henne igen!
På vägen hem stannade jag och Märta till i stadsparken för att mata fåglarna. När vi steg ur bilen såg jag Märtas stora ögon som bara tittade på den stora lekparken som finns där. VI spenderade en tid så hon fick leka sen gick vi för att mata fåglarna. Det var inte så kul då fåglarna nästan attackerade oss, de var nog väldigt hungriga..

Ett kort som jag haft liggande en liten tid passar jag på att visa nu, stämpeln kommer från Penny BLack och finns hos Poppes stämplar.
image309
Hoppas ni alla får en trevlig vecka, det ska jag ha och just nu längtar jag till min lediga helg!
Kramisar i massor och nu är klockan 19,40. Hej svejs!

-lycka-

Lycka är mycket...

-Det är underbart att få lite skit under naglarna, ligga på knä och rensa i rabatten. Det är nämligen vad jag håller på med just nu! Idag har jag sått i mitt trädgårdsland. Sallad, spenat, dill, ruccola och lite lök. LIte potatis har vi satt med och inte vilken sort som helst utan mandelpotatis!

-Jag har idag gjort årets första rabarberpaj som jag bjöd en god vän på och hennes dotter. Underbart gott!

-Jag kan bjuda på ett gott skratt om ni vill titta in på min systers
VeronikaP´s blogg, hon har tagit en serie foton på mig... Men tyvär så dricker jag fortfarande bara te! Det ser ju så mysigt ut med en kopp kaffe! Men smakar gott gör det inte.  En vän sa till mig att jag ska prova att doppa en kaka i kaffet, det var tydligen gott! Kan ske får jag testa det en vacker dag?

Poppes Stämplar har en Försommartävling. Så kika in på Poppes blogg för mera information!!! Reglerna är ganska enkla, det enda som man ska tänka på är att stämpelmotivet ska finnas i Poppes sortiment.

Jag har nog tappat bort min kortmakarinspiration så om någon sett den så hojta till!!!

image308
Här är ett kort som jag gjort till Poppes, stämpeln heter "O Lucku day" och kommer från House Mouse Design. Stämpeln finns hos poppes.

Imorgon har jag en lååång lunch, då ska jag åka hem till en arbetskamrat för att njuta av hennes trädgård. Jag väntar med spänning på att se hennes underbara växthus som de har byggt!

Nu ska jag vika lite tvätt, så ha det så bra! Kram Theresia