-Märtas första gubbe-

Märta våran lilla picasso har ritat sin första gubbe. Visst är den underbar! Jag ler varje gång jag ser den på kylskåpet.

Imorgon ska jag gå på babymassage, hoppas lilla Selma tycker det är skönt. Det är på öppna förskolan och vi blir nog några mammor och barn som ska gå.
På kvällen ska jag börja en fotokurs och det ska bli så roligt. Jag är så glad att jag fick en plats. Så imorgon ska jag pumpa lite mjölk så Jonas har till lilla Selma ifall det blir kris.

Ha det så bra, nu är klockan 21,08 tack och hej för dnna gång!

- lycka -

Märta är på väg till förskolan med sin nya ryggsäck som hon kallar för "ryggan". Hon har valt den alldeles själv och är så lycklig!En mindre lycklig tjej ivargefall på detta kortet. Men hon är ju så söt ändå i mina ögon. Vi är så lyckliga att ha två underbara tjejer.

Jag var på återbesök hos min barnmorska (hon är en superduperbra barnmorska) allt såg bra ut och vi pratade ett bra tag.
Jonas hade tagit rast för att vara med Märta i väntrummet medans jag blev undersökt, men när jag låg där i stolen så knackade det på dörren och Jonas kom in för att säga att parkeringstiden gått ut (han skulle gå ut och stoppa i mera pengar. Ja och efter Jonas kom ju Märta med stora funderande ögon. Men min barnmorska förklarade jättebra vad hon gjorde.... Så var det med det.

Den här tavlan snodde jag ihop till henne för jag ville visa min uppskattning! Jag har satt fast hjärtat på en tjock kcanvas tavla så den kan stå själv!


Ha det så bra - Theresia