-äntligen-

Äntligen har min man lagat "min" dator som han kraschade i helgen!!! Men han är så duktig och jag älskar honom så nu fungerar den igen! Ok jag har ju surfat runtlite på hans dator men jag har inte haft till gång till scannern. Alla mina bokmärken är borta! Det är väldigt tråkigt, alla mina bra butiker, alla bloggar som jag besöker mm mm listan kan göras lång...

Idag när jag kom hem stog det ett paket till mig på köksbordet, ett tungt paket. Vet ni jag har fått en alldeles egen
image235
Jag fick senare veta att han varit i en stad där det finns en pysselbutik. Han hade ringt min syster VeronikaP och frågat vilka stämplar jag skullle vilja ha! Min syster hade nämnt några, men sen sa hon att "vad jag verkligen önskade mig" är en cuttlebug!
Å jag är lycklig... sitter här och tittar på min störtsköna gröna pryl!!!

Här kommer några kort jag gjort för
Poppes stämplar! Det första går till en vän som fyller 30år på lördag! Hon är ingen flitig bloggläsare så jag vågar nog visa kortet här!
image233
Det andra går till hennes dotter som snart fyller ett år!
image234
Båda korten är med stämplar från Penny Black och saluförs av Poppes stämplar!

Skriv gärna en kommentar så jag hittar till din blogg igen!!! Jag har tappat många av mina favoriter... Sen är det ju alltid kul med nya bloggbesökare!

Tack för mig nu är klockan 22,26 ojojoj alldeles för mycket. God natta Theresia

- lite fattigare-

Ja så är det när man går till tandläkaren, men å andra sidan så är jag ju glad att de finns! Vad vore livet utan tandläkarna?

Jag och Märta var ute på en liten promenad i måndags, och efter helgens storm så hade vår utebelysning i granen blåst av. Jag har länge haft en ide om att göra ett stort hjärta på gräsmattan med belysningen. Så det gjorde vi, och innan Jonas kom hem så tände vi ett jätte tomtebloss i ena hörnet. 
När Jonas kom hem lyste tomteblosset, när han gick förbi så tände vi hjärtat inifrån. Det lyser så underbart vackert. Jag ska ta ett fotografi så ni alla får se hur fint det lyser. JOnas blev lite smått överaskad och glad!

Här kommer några kort jag gjorde till en blogg mara som inky vings hade i helgen!

Det var tre kategorier:
image230
Här är mitt kort till kategorin "Ett hjärta rött" - Stämpeln kommer från Penny Black och finns hos Poppes stämplar!

image231
Detta kortet bidrog jag med i kategorin "Minst tre knappar" Är inte papprena ljuvliga, jag är kär i dessa papprena! Även denna stämpel kommer från Penny Black och finns hos Poppes stämplar.

image232

"Något som värmer" hette den sista kategorin och jag tycker ju allt att en kram värmer! Motivstämpeln kommer från Penny Black´s clearstamps, och textstämpeln med den gammla texten är från Inky Wings.

Må så gott och ha en trevlig kväll så här i mitten av veckan! Klockan är bara 20,15 och nu ska jag se om det är något på TV´n. Ha de...
 
Tack för besöket och välkommen åter!

-grattis grattis-

Jonas har nu ansträngt sig mycket och dragit ett nummer.... 

Den som van min lilla utlottning av en PIF (Pay it farward) är Jonas (men vad ska han med pysselsaker till) nä nu får han ta ett  ta ett nytt nummer och det blir Theresia, men jag kan ju inte vinna min egna utlottning....


Den som får mitt kortpaket med pysselsaker är MARJA! Ditt paket kommer med posten inom kort maila mig din adress till mig (jag tror du har min mailadress). Nu får du fortsätta med PIF i din blogg.


Ett Dt kort för Poppes igen, jag är verkligen i kortmakar tagen just nu. Stämpeln kommer från Stampabileties - Born to shop. En underbar stämpel enligt mig.

image229

Nu ska jag fortsätta med ett kort som jag har börjat på. Klockan går fort när man har kul 21,40.
Tack för besöket!

-PIF utlottning och Alla hjärtans dags kort-

Jag har vunnit en PIFutlottning  (Pay it forward) på L8´s blogg, jag tackar och bugar! Nu ska jag ju göra detsamma så alla som skriver en kommentar under inlägget är med i min PIF utlottning av ett fint kortmakarpaket. Skriv en komentar och var med i min PIF utlottning. På måndag kväll vid 19 tiden får min man Jonas dra en vinnare!

Den som vinner av mig får lägga upp en egen PIF i sin egna blogg.
 
Här kommer några kort som jag gjort till Alla hjärtans dag, Alla motivstämplar finns att köpa/beställa hos Poppes stämplar och dessa är ju från märket  Penny Black. Textstämplarna är Poppes egna kollektion som hon säljer.

GLöm inte att skicka in ett bidrag till Poppes  kort tävling som pågår nu! All iformation finns på Poppes blogg.
image225

image226

image227

image228

Men titta vad pinsamt... ena pricken har ju trillat av över ä!

Lets dance pågår för fullt men nu är det paus för tillfället, men nu får jag rusa tillbaka... Klockan är alltså 20,49.
Kram och ha en trevlig helg! Glöm nu inte att lägga en kommentar för att vara med i min lilla utlottning!

-här går det undan-

Jag har arbetat väldigt mycket i jul, men nu har jag återhämtat mig lite. Jag blev så glad i fredags då jag fick nya stämplar från Poppes stämplar. Å det var ju precis vad jag önskade mig nämligen Penny Blacks Clearstamps till Alla hjärtans dag! Här produceras det för fullt! Så roligt!

Idag är jag ledig, jag och Märta har haft liten picknick med hennes lilla söta servise. Nu sover hon lite så jag passar på att kolla runt lite på internet.

Här kommer tre av korten, det kommer fler....

image222

image223

image224

Älskar denna lilla snobben mer och mer, den är ju så användbar. Stämplen kommer från Stampabilities och heter Driving Woodstock.

Kram Theresia, tja klockan är ju bara 12,34 men nu ska jag laga mat!


-you made my day-

Jag vill tacka min syster VeronikaP för denna tanke... Jag är lycklig som har en syster som dig! (Jag är glad att ha dig med brorsan!)


image408

Det är nu meningen att jag ska vidarebefordra denna till tio andra som inspirerar mig med sitt skapande - eller förstås andra bloggar som jag gillar att gå in och kika på ofta!
Så här skriver man om awarden:

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

Cathrin
Petra
Anzan
Anita
Moa´s gård
VeronikaP
Miserywitchen
Lotta fruH
Myamia
AnnikaS

Jag ber alla om ursäkt för att mina länkar till era sidor inte gick riktigt rätt, så nu har jag tagit bort lääänkarna tills jag får kläm på vad var fel.. Så kan det bli ibland.

Jag vill tacka alla bloggar för all inspiration!

Jag håller på för fullt att tillverka kort för Poppes stämplar där jag är med i ett Design team! Måste bara visa en bild på mittt skrivbord, varför blir det alltid så här! Så lite plats att arbeta på???

image221

Jag kommer att lägga upp lite kort under morgon dagen då jag är ledig!

Nu är klockan ojojojoj redan 23,19 detta får jag lida för imorgon bitti. Alldeles försent!!!
Hej svejs mina vänner! Tack för besöket och välkommen åter!