-underbara vår-

Tiden bara springer iväg, ibland är det svårt att hänga med! Jag tycker våren är så härlig, allt börjar vakna till liv efter en lång vinter. Nu skulle jag kunna stanna tiden lite för att få njuta av musöronen på björkarna, vitsipporna och allt som börjar att gro. Fåglarna som kvittrar utanför mitt fönster. FÖr att inte tala om alla människor som börjar att vakna till och vistas ute mera.

Jag har sått i mitt grönsaksland där det i år blir morötter, sallad, lök, persilja, dill, ruccola, spenat, rödbetor, ärtor, gurka o squosh
(hur stavas det då?) Har säkert glömt något... Jag tycker det är så skönt att bara gå ut och plocka lite i landet till salladen på sommrarna.

Här är en bild på mitt land för något år sedan:



Igår var jag och flickorna hos
Cathrin, hon hade ju något som lockade Märta... sina kycklingar! Märta längtade efter kycklingarna hela vägen dit och när vi åkte hem längtade hon dit ännu mera. För Cathrin hade ju inte bara kycklingar utan hönor, tuppar, ägg, hund, katt och så en rolig Peter med....
Märta fick plocka några ägg som hon fick ta med sig hem. Gissa om hon var stolt när hon visade dem för Jonas när vi kom hem, hennes alldeles egna ägg!
-Snälla mamma kan vi inte åka till Cathrin igen.... sa Märta när vi pratade om vad vi gjort i dag!



Jag var ju hos Hilda en dag och kunde inte motstå denna Theresia stämpeln... som gjord för mig! Älskar ju gulliga stämplar.






Så det var allt för denna gång!
Ha det bäst! Theresia

Kommentarer
Postat av: AnnikaS

Våren är en underbar tid, det händer så mycket på kort tid. Nu längtar jag efter lite fler soliga vårdagar!



Vad mysigt med ett besök hos Cathrin, kan förstå att Märta vill tillbaka. Finns inte mycket som är lika sött som små kycklingar. Ett sött foto och ett lika sött kort!

kram Annika

Postat av: Cathrin

Hej hej!! Vad roligt att hon vill komma hit igen, så klart hon får det, ja och du oxå. Vi har haft besök hela helgen, när den ena har gått har nästa kommit....många som vill gosa med de små dunisarna.



Ja det var en riktig Theresiastämpel, så gullig så.



Kram Cathrin

2010-05-16 @ 19:27:37
URL: http://cathrink.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad mysigt att gulla lite med se söta kycklingarna! Jag förstår att Märta gillade det. Kanonfint kort har du gjort också, visst är stämpeln underbar. Jag har också inhandlat en :-)

Ser att du använder Retro stansen flitigt, det är bra för jag kommer nog förbi i veckan och hämtar hem den, har lite som ska förberedas...

Ha en skön eftermiddag!

Kram Emelie

2010-05-17 @ 15:54:41
URL: http://emeliespysselsida.blogspot.com/
Postat av: Petra/Paradise

ÅÅH! Förstår Märta!! Jag vill också till Cathrin juuu!!



Fint du har det i landet..du skulle DÖ om du såg mina! haha ;)



Men du, visst visste jag att du gillar gulliga stämplar..men ska det inte föreställa en mus för att du ska bli helt nöjd?!! ;) hihi

....eller inte :P



KRAAAAAAM!



(ser fram emot att se solroskortet!)

2010-05-18 @ 23:56:15
URL: http://paradises.blogg.se/
Postat av: Petra/Paradise

är jag knasig eller? Glömde ju kommentera ditt superdupersöta kort!!

Älskar färgerna, pappersvalen, stämpeln och de bedårande glittriga blommorna! MEGAFINT!!



KRAAAAM

2010-05-18 @ 23:57:22
URL: http://paradises.blogg.se/
Postat av: Nanna

Men jisses så söt! Och jag vet inte om jag menar dottern, kycklingen, stämpeln, hela kortet eller blommorna, alla är de söta =)

2010-05-24 @ 19:03:10
URL: http://pysselsystrar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback